Vissza az előző oldalra
+36 30/69-060-79
iroda@drszatmari.hu

Korábbi munkatársaink

Dr. Szedoglavits Réka vagyok, 2015. óta dolgozom a Dr. Szatmári Csaba Ügyvédi Irodában. Már igen korán, a középiskolás évek alatt megfogalmazódott bennem, hogy ügyvéd szeretnék lenni, és jelenleg klasszikusan ilyen feladatokat látok el.  
A jogi diploma megszerzését követően két kislányom született, akikkel pár évet otthon töltöttem, hogy megadjam nekik azt az érzelmi biztonságot, amit csak egy édesanya tud megadni.
2013-ban a közigazgatás területén kezdtem el dolgozni, a Békés Megyei Kormányhivatal Járási Gyámhivatalában dolgoztam jogászként, ahol a családjoggal kapcsolatos kérdésekkel foglalkoztam. A közigazgatásban töltött évek alatt sok tapasztalatot szereztem az állami gépezet működése és a döntéshozatali mechanizmusok területén.
A családjog mellett kiemelt figyelmet fordítok a civil szervezetekkel kapcsolatos joganyagra, ezen túl elsősorban a polgári jog, az ingatlanjog  és a társasági jog  területén tevékenykedem.
A mindennapi munkában nagy tapasztalatot szereztem az ügyfelekkel való kooperatív kommunikációban. Vita esetén elsődleges célom a felek közötti ellentét feloldása, peren kívüli megállapodás létrehozása és a további, mindkét fél számára előnyös együttműködés fenntartása, a hosszú időtartamú peres eljárások elkerülése. Személyes hitvallásom, hogy az ügyvédi praxis elsődlegesen nem üzlet, hanem számomra hivatás.Dr. Kávássy Leila Viola

Szakmai életrajzom:
2015-           Dr. Szatmári Csaba Ügyvédi Iroda, Békéscsaba
2013-2015Békés Megyei Kormányhivatal Járási Gyámhivatal, Békéscsaba
2000-2006egyetemi tanulmányok, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi Kar , Budapest

Megtisztelő figyelmét köszönöm, remélem, a bemutatkozást a közeljövőben személyes találkozón folytathatom!


Üdvözlettel:

dr. Szedoglavits Réka